Flytt pågår

Nu är jag helt slut efter allt flyttande hit och dit
Lägenheten ser inte så fin ut just nu men de kommer den att vara imon efter ett IKEA besök
Mackor har vi ätit och nu ska vi kolla på lets dance sen blir de sängen eftersom vi alla tre är slut som artist!
IKEA imon och sen inflyttnings fest hos min förra rumskamrat och hennes andra halva. De ska bli nice!

Sov gott gott folk och ta de lugnt !

/ e

Beslutsångest.

Härlig dag idag, har verkligen kännt mig behövd och omtyckt då mår jag bra.
Imon börjar jag havl 7 så det blir uppstigning kvart i 5 och avfärd halv 6, låånga dagar tar på krafterna.

Måste bara ursäkta mig till Fiffi eftersom jag inte svarade på hennes sms men min mobil är numera död, ur funktion, inge batteri, var smart och glömde laddarn hemma i osket men den kommer på fredag så då är jag kontaktbar igen.
Och du Fiffi.. vem tar vi nån annan gång. hehe.

Kan inte bestämma mig om jag ska se Greys ikväll el om jag ska gå lägga mig?! Vill ju va utvildad till imon men vill samtidigt inte missa en av de bästa serierna..hm hur ska jag göra?

Jag hatar papperskorgar, ush dom är äckliga och stinker apa!

/ e


Inhopp som vikarie

Då var två dagar gjorda på min praktik och det känns kanon måste jag säga
Fick idag vara vikarie för min handledare så jag kommer få pengar och det ska jag jag göra imön me
Manikyr stod på schemat idag och resultatet blev nya fina naglar, nöjda barn blev det, även killarna
Tror inte man får hoppa in som vikarie för skolan men de behöver man inte nämna för dem, hihi.

Hände en rolig sak när jag skulle gå till bussen idag
Sanel som jag annars åker med slutade senare än mig så jag skulle ta bussen
Har ingen koll på Ljungby så detta skulle bli intressant
Hade fått en bra beskrivning om hur jag skulle gå och det tänkte jag att jag skulle klara av.. men inte
Tog höger ist för vänster, kom till en rondell och den va inte me på beskrivningen så jag ringde upp Förskolan och en snäll Maria kom och hämtade mig och körde mig den rätta vägen till bussen
Där stod jag på sidan av stora vägen och såg ut som ett fån, haha alla som körde förbi måste trott jag va skvatt galen el nåt liknande

Väl hemma iaf började jag packa och rensa lite kläder
En hel hög ligger nu i min fåtölj som ska slängas i sopen

Oväntat men ändå inte oväntat besök
mm de är riktigt nice!

Tidigt isäng, upp vid 5
USCH!

På fredag flyttar jag till Tuvanäsvägen 2
Trivsel på de!

/ e

18 februari

Ledig idag så min dag har bestått av plugg, hemtenta som ska va klar på fredag och de känns rätt lugnt med den, har bara lite kvar men de tar vi imon!

Straxt ska jag möta Sofia på bussen, vi ska in till stan och inhandla alkohol till kvällen sen ska vi träna och sen Partaja lite tänkte vi. Men de blir ganska lugnt eftersom vi båda måste plugga lite till imon, haha. Kravet på att jag skulle följa med ut va att jag skulle få se Greys Anatomi som har premiär ikväll 21.00 får jag inte missa!!

Ses i dimman.

/ e

16 februari

Mitt hopp om att allt kommer lösa sig har nästintill försvunnit
Jag tror jag kommer komma tillbaka till där jag var förut, långt ner med svår uppförsbacke
Men jag ska försöka hålla min upp men de är inte lätt när man hela tiden får motgångar
vill verkligen inte må så här dåligt, vill inte hamna där jag var förut nu när jag äntligen har lyckats ta mig upp
En del av mig säger att jag ska ge upp allt och en annan del säger att jag ska fortsätta kämpa?

H finns alltid där och speciellt under den här jobbiga tiden, H förstår mig och utan H skulle jag varit nere för länge sen
TACK


Varför händer detta just mig, varför är jag som jag är??



/e 

 

Alla Hjärtans Dag!

Alla Hjärtans Dag spenderade jag först i kalmar och tittade på min älskade Jacob när han spelade hockey, han va jätte duktig och jag har insett mer och mer hur mycket jag älskar fam Fransson-Savolainen <3

Sen kan man ju inte sitta hemma själv på Alla Hjärtans Dag så jag tog mitt pick&pack och drog till Hanna som var/är hemma själv ett antal dagar till. Vi gjorde goda varma mackor och åt massa kladdkaka, jag ska inte nämna hur mycket kladdkaka det blev men jag kan säga att de blev en hel del, haha!
Hanna blev glad över min lilla present jag gav till henne, när man inte har nån pojk och skämma bort så går det lika bra med de allra bästa vännerna!
Vi kollade in Melodifestivalen och blev helt kära i Måns som inte går att inte bli kär i, grr snygging!
Idag har det varit en helt vanlig slappdag med lång sovmorgon! Lite annolunda frukost dock men den slank ner och som Hanna uttryckte det har dagen bara bestått av väldigt annolunda kost än vad vi är vana vid men de bjur vi på eftersom vi bara lever en gång! haha!
Arn- Tempelriddaren har rullat på hela eftermiddan, den är helt klar sevärd! Fick även lite Malinbesök alltid är trevligt! 
Andra halvan av eftermidagen bestod av bakning, chips och efter även lite dåligt samvete en hälsosam promenad!
Nu sitter vi och väntar på att Beck så börja och försöker klura ut vad vi ska hitta på tilldess, det blir säker nåt trevligt och bra eftersom jag är har världens bästa sällskap!

/ e

Tentapaus

Lite dålig uppdatering enligt mig själv här men de är typ första gången jag har datorn igång sen hemkomsten från Linkan, har inte orkat innan :/

Lite om Linköping då, el jag börjar med onsdagen då Hanna och Madde kom upp till mig =) Det blev massa shopping för min del och för de andras me men jag hittade verkligen allt jag ville ha =)) En super go jacka som jag letat efter och lite nya tröjor och ett par skor och lite annat smått & gott så nu blir det NUDLAR och vatten resten av månaden, neej haha jag bara skojja men måste fan spara massa nu eftersom jag flyttar om 15 dagar för jag vill köpa massa nytt till nya lägenheten me =))
 
Vi girls tog även en tripp till simhallen och åkte i Forsen och fick panik och hade allmänt mys där. Tillagning av Tacos som satt fint i magen efter en heldag i simhallen..Mina dagar med er uppskattade jag verkligen och jag älskar att få besök från Osket så om det är någon som känner för att komma och besöka mig så är de bara att slå en pling och komma, jag är öppen för allt =) haha

Fredagen vaknade vi tiidigt för att ta bussen till Linköping, jag blev åksjuk av mitt pluggande så jag fick sluta upp med att försöka vara duktig och plugga på söndag kväll istället, då jag förövrigt va lite bakis så jag lyckades ganska bra =)
När vi anlämnde till vår slutdestination blev de hem till Fiffi och ställa av väskorna och kolla in hennes sjuukt fina lägenhet, fast jag kommer också få så fint sen när jag flyttar hoppas jag på =)
Vi mötte Nadja på bussen och gick till ett supergott cafe och lunchade, mm mumma! sen blev de ytteligare lite shopping och för Fiffi ett besök på Systemet, we like it =)
Hem och laga mat och kolla på lets dance och massa trevligt prat, en styck Camilla kom också över =)
Lördag va de pulkarace och fan va vissa folk är konstiga säger jag bara men kul var de å se =)
Pepppppa va vi allesammans för feest och kvällen bestod av både oskarshamnare och linköpingare, de va nice =) Lyckad utgång!
Söndag var jag som sagt bakis och de va inge kul :S  men att sätta sig på en buss i tre1/2 timme och sova nästan hela resan va skönt!


Igår hade vi basgruppsträff och vi käkade pizza och lövbiff och sallad och allt va de va och sen Bowlade vi =) jag förlorade men jag fick min enda Srike tillslut =) trevlig tjejkväll med mycket skratt, nästa gång kör vi på feest!!

Tillbaks till plugget nu.
Trevlig kväll.
Jag saknar dig, det är svårt.

/e


Pepptalk

NU är det lördag vilket innebär FEST i Linkan !!!!

Alla girls är peppade och det blir Pizza senare innan alla andra folk kommer. Camilla ska äta med oss, dalatösen tycker vi om =)
 
Hanna fixar håret, Madde lägger patientes, Fiffi springer runt naken och jag ska hoppa in i duschen!

Trevlig kväll, vi ska bli goa och gla´a !!!!

/ e


...

Ibland blir jag så trött på vissa killar!


Allmänt pepp på livet

Jag har världens underbaraste vänner och utan er skulle jag inte vara den jag är idag
alla är speciella på sitt sätt helt underbart
ni vet vilka ni är<3

Ibland gör man saker utan att tänka, jag begick ett stort misstag och ångrar det mer än nåt annat på denna jord. Önskar att kvällen hade haft ett annat slut med kramar och varma ord istället för ledsna tårar och agra ord..Du betyder så otroligt mycket för mig och jag vill att allt ska vara som förr, förlåta, det är svårt jag vet men jag vet att vi kommer klara det <3 jag försöker

Nu över till peppheten som börjar infinna sig i min själ, jag har en varm sådan och hoppas du vet det. jag slinker in på dig hela tiden men jag kan inte sluta för jag vill att du ska veta hur ledsen jag är. jag försöker

GB glass en saknad själ <3

Två av mina hallon kommer till mig imon då ska vi mysa och njuta av våra fantastiska liv tillsammans som GUD har givit oss! Jag lovar jag står vid dörren 13.50 och då ska ni få världens längsta kram. Om ni märker så har jag börjat uppskatta mitt liv till fullo och jag mår så otroligt bra, bortsett från ett stort misstag.

Jag skulle kunna sitta såhär och skriva hela dagen men nu har jag andra planer..ska dammsuga så det är städat och fint till mina hallon kommer och sen ska jag träffa Lina och Johanna och sen ska jag utogå med en person sen kanske jag ska träffa en från osket som besöker växjö ikväll men det är inte helt säkert än...

såå Tjingelin säger jag och återkommer när det händer något spännande =)
jo just de, inte att förglömma * LINKAN * på fredag! PEPPT

/ e


RSS 2.0