Idag är det sÖnDaG...

Såå, nu vart man ensam igen. Söndag är den hemskaste dagen på hela veckan, ångest och allt.
Men helgen och veckan har ändå varit kanoners så jag ska inte enbart vara bitter. Systers besök var så uppskattat. Vi lagade mat, shoppade i massor och var på bio, allt som systrar ska göra<3 Linda och Alex bytte av varandra så på fredagen rullade älsklingen in och vi hade en jätte mysig helg.

Hade tänkt och träna nu när Han har åkt hem, men jag känner mig alldelses för nere och deppig för att orka lägga min energi på det. Det får blir häng i soffan ist så tar jag tag i träningen i mon igen. Yes!

Har även lite ångest för hur jag ska göra till nästa helg.. älsk kommer inte hit för hans kära mor fyller år så de ska fira henne med lite kalmar och så, är inbjuden och följa med men känner samtidigt att jag vill vara kvar här, är grymt sugen på fest och gå ut, plus att jag känner att jag varit hemma så otroligt mycket den senaste tiden, inte för att det gör mig jätte mycket, älskar att vara "hemma" men vill leva lite studentliv också. Måste få tag i tjejerna och prata ett och annat med dem..annars åker jag hem!

Det var allt jag hade på mitt hjärta för den här gången, känns faktiskt lite bättre. Tack.

Svenska och Matte

Jaha, då var nya kursen igång. Känns lite roligt faktiskt efter introduktionen idag, brukar annars bli korvstoppning och jag brukar drabbas av panik och känna huua, hur ska jag klara allt detta och ditten och datten. Men idag var jag lugn och sansad när jag lämnade klassrummet och gick till bibblan och satte direkt igång med torsdagens seminarieuppgift. Det är mer som ska läsas men det tar jag imon för då slutar jag vid 10 så hinner med både plugg och en sväng till gymmet. Jag märker att en glad emmy sitter och skriver på tangenterna och det beror nog på att min kära syster ringde och sa att hon gärna kommer och hälsar på mig onsdag till fredag vilket jag gladeligen tackade ja till. Är dessutom ledig på fredag och på kvällen kommer älsklingen och gör mig sällskap. Happy Kido!

Den där Sofia W är gud så svår att få tag i, vill ha lite litteratur av henne eftersom hon läste Sv/Ma i höstas.
Ska cykla iväg till gymmet om en liten stund, kör igång med ett pass Indoor Walking.  

hejdå


Huvudet fullt med tankar

Nu är julen och dess ledighet slut. Sitter i Växjö igen och funderar över mitt liv.
Min hemvistelse över jul och allt har varit kanoners. Träffat familj och släkt, vänner och kärleken. Det är verkligen hemma i oskarshamn som jag vill vara, allt som jag har finns där. Mitt liv i växjö är inte alls som det hemma. Känner inte alls samma glädje när jag rullar in på gatan där jag bor. Jag känner en ensam känsla, jag känner ensamhet. Så.

Slutar Hälsa- och utomhuspedagogik kursen imorgon så kvällen åker jag hem till oskarshamn igen, trots att jag lämnade hamnen igår. Börjar Ma/Sv kursen på måndag så det blir en långhelg hemma.

Förlåt.



RSS 2.0