Girl, I love you

Tentan i fredags var jobbig, få frågor men långa svar. Satt lite mer än tre timmar, men efteråt kändes det okej ändå. Nu var det bara fokus på att sätt sig på rätt tåg till Kalmar med bussbyte till Osket. Tog lite längre tid och var lite dyrare men jag var hemma mycket tidigare :). Först på fredagskvällen blev det tacomys hemma hos familjen Petersson, mkt gott! Sen var det typ bara hem till lägenheten och säga hejdå till älskligen som jobbat natt hela helgen. Så vi har inte setts så mkt denna helg men det var jag inställd på eftersom jag igentligen åkte hem för släktträffen som var på lördagen. I Tjuståsa samlades hela tjocka släkten på pappas sida och iår var det pappas tur att hålla i kalaset. Men han är inte så intresserad av att fixa och dona med lekar och grejs så allt fixade mina kära systrar. Lilla farmor som är hela 91 år gammal var pigg som en lärka och strålade som en sol, blir så glad i hela kroppen när jag ser hur bra hon mår och hur mkt hon faktiskt klarar av själv. Vi spelade lite fotboll på gården och sköt lite straffar och så, I love it! Men gud vilken träningsvärk dagen efter och än i dag sitter det i, snacka om otränad ;). Jag och Julia bestämde att vi tillsammans skulle tag tag i fotbollen igen och börja i KFF i januari nångång. Kul, ser framemot det och hoppas man är välkommen tillbaka efter några års uppehåll.

Träffade min gossiga brorsson på lördagen efter släktträffen och vi mös och hade oss. Sen blev det Kinamat för min del och Kebab för älsklignen på kvällen, myste gjorde vi innan han skulle iväg till jobbet igen. Längtar till det riktiga sambolivet!

Söndagen bjöd på ytterligare barnmys, men då med systerbarnen. Älsklingen sov så jag åkte ut till gröndal redan halv 10 och käkade frulle med dom, mys! Agnes som är 4 år, är världens goaste tjej och jag kan bara inte få nog av henne, vi leker, hon pillar i mitt hår (jag somnar;)) och vi busar. Hon vill inte att jag ska åka hem, girl, i love you! Just de, höll på att förglömma, vi var ju i P-vik på barnloppis och Agnes red på denna söta Ponny.  


Haft en bra helg hemma, som alltid! På torsdag får Osket besök av mig igen :)


Inte långt kvar!

Hej och hå, det var inte igår.

Mina dagar rullar på, dagarna går fort och det är så skönt. Har precis börjat på min sista termin på Lärarutbildningen och jag börjar faktiskt se slutet.

Tenatplugg och tentaplugg är det som gäller denna veckan för på fredag skrivs min förhoppningsvis sista salstenta ever. Läser inte världens roligaste kurs som handlar om demokrati och styrning. Styrningen i skolan känns dock mer intressant och något som jag måste lära mig än olika demokratiuppfattningar, som funktionalistisk och normativ demokrati. Urk! I början av terminen mådde jag piss, så dåligt som jag måde då så dåligt har jag nog aldrig mått på mina tre år i växjö. Sant. Det var dels den nya kursen som kändes mer hopplös och svår än någonsin och som grädde på moset så visade det sig att jag skulle få skriva examensarbetet själv. Panik, panik, panik! Min största fasa att få skriva själv hade infinnit sig. Jag ville bara ....Nu har det löst sig och emmy mår bra!

Jag börjar som sagt se slutet på dessa 3 1/2 åren som jag pluggat i växjö. Tankarna springer iväg mot examensdagen, examensklänning, middag, familj och vänner och jag bara vill att vi ska vara där nu!! Jag längtar och jag har inte långt kvar!

Imon åker vi ett gäng till Tingsryd för tentaplugg och bebismys, kommer bli en kanondag!

Ojoj detta var skönt, nu vet ni lite hur jag har det och hur jag känner.  
Vi ses.


RSS 2.0