Piff & Puff

Ledig idag men sova länge var inte och tänka på,
ville följa me Johanna en sväng och fixa lite saker
Lunchade på stenladan efter våra fixerier, mkt god mat!
 
Måste bara påpeka att jag har varit extra duktig idag. Rensat hela min garderob så nu är det lite lättare att hitta mina klädrer.. hm..Efter det tog jag tag i städandet av lägenheten, putsa, damma, damsuga och torka golv..ibland är det faktist kul och städa, man vet att det blir fint när man är klar så då peppar man sig själv, de gör iaf jag ;D

Kul med innebany igår. Fyra tjejer och typ femton killar, de va riktigt kul men så jävla jobbigt..min kondition är inte på topp just nu-måste nog jobba lite på den tror jag ;)

Söndagen var förövrigt mycket bra i Halmstad. Härligt sällskap och ett SM-guld!

Nu ska jag ringa mamsen och prata lite med henne!

Hejsansvejsan


En dag i Växjö stad

Torsdagen bestod av endast ett seminarium och en föreläsning som ganska snabbt var avklarade..Kvällen sågs framemot då den skulle spenderas med Johanna. Ett biobesök i Växjö stad var inte en så dum aktivitet. High School Musical 3 blev det för den ville båda absolut se. Jag säger då de, FAN vilken bra film! Har ni inte sett den så måste ni se den! Hihi En styck Johanna är alltid bra att ha, du är rätt bra på allting vilket gillas mycket utav mig! På söndag ska vi styra kosan mot Halmstad och kolla in när Kalmar FF vinner SM-GULD !!!

 
Det finns väldigt många tankar i mitt huvud, både glad och mindre glada tankar. Fast mest glada tankar för tillfället, de mindre glada tankarna kommer bara ibland och jag är glad att de inte finns hos mig nu!


 

IDOL ikväll, hoppas den där Lars åker ut, han förtjänar faktist inte och vara kvar enligt mig,så de så!

PUSS PÅ ALLA TOMTENISSAR


 


YES

Hemtentan gjord och inlämnad- SKÖNT
Det där samtalet som kom sissådär mitt i pluggandet gjorde mig både glad och ledsen men nu känns det som jag är på väg... början till det iallafall
Hoppas på Halmstadsöndag, vore kul och kolla lite fotboll med min kära Johanna
lalalalalalalalalalalalalalalalala

Tycker inte om...

HATAR TENTOR
Fy fan va jag har kämpat med den där föbannade hemtentan och jag är inte klar än, ska göra de sista imon och sen lämna in skiten!

Satt och skrev på tentan och plötsligt dyker DU upp i mina tankar
DU ska inte vara där DU ska vara Lilla Landet Lagom inte i mina tankar
FÖRSVINN

Imon ska jag ringa de där samtalet, jag klarar det!

/ emmy


RSS 2.0