Gert Fylking

Måste jhu berätta om mitt lilla påhitt igår ikväll. La mig i sägnen runt 11 tiden och lyssnade på radion, rixfm. Gert Fylking är där, han och hans lyssnare pratar om förhållanden till en mängd olika saker. Jag har tråkigt och tänker om jag skulle ta och ringa in och prata lite. Tanken är att jag kan ju alltid försöka men jag kommer ändå inte komma fram..plötsligt svara Gert med sin ljuva stämma, han frågar och jag berättar men sen säger han att han måste lägga på för det är så många som ringer men att jag gärna var välkommen att ringa lite senare.. Woww! Knäpp som jag är gör jag som han säger, ringer upp och han svara igen. Jag får sitta och vänta i dryga 15 minuter i telefonen på att de ska bli min tur. Det bästa är att älskling är på väg hem från jobbet och jag vet att han lyssnar. Nu blev de min tur, min röst hörs i radion och nervositeten börjar infinna sig. Jag pratar med Gert om min stora kärlek och det sista han säger till mig är att jag ska krama om Alexander och att vi ska vandra hand i hand längs solnedgången.
Ibland måste man våga, livet blir så tråkigt annars =)

Min ensamma helg började med en shoppingrunda på stan. Införskaffade lite vinterkläder i olika slag och de första julklapparna.
Kvällen ska spenderas med Johanna, Taco och Idoltittande.
Brunch imon. Sen får vi se vad helgen bjuder på!

Snart är julen här och jag längtaar..........

Tidsmaskin

Idag är det tisdag, en ruggig sådan. Vi har varit ute i detta ruskväder i tre timmar och tittat på bergarter och pratat naturgeografi, gav mig ingenting kan jag säga men jag njöt av att vara ute i den friska luften. Efter att ha läst mycket om naturen och den positiva påverkan den har på människor har jag börjat uppskatta den mer och njuter till fullo när jag stiger utanför dörren.

Mitt huvud har inte varit min bästa vän de senaste dagarna, igår hade jag ständig huvudvärk från det att jag steg upp kl 9 till det att jag gick och la mig kl 11. Ett betydelsefullt telefonsamtal med en viss Malin gjorde mig på bättre humör. Idag är jag bättre men känner fortfarande av huvudet ibland. Försvinn då!!!

Har verkligen inte gjort nånting från det att jag kom hem från skogen runt 4tiden, bara suttit i soffan och tittat på massa goa bilder från förr och önskar ibland att man hade en tidsmaskin och kunde spela tillbaka tiden. Men icke att förglömma så är jag är ledig från skolan resten av veckan och då är det tänkt att jag ska bosätta mig på bibblan och skriva hemtenta, jag laddar upp för det.

Buhuu, ska vara sjäv i helgen. Ingen Älskling kommer hit och jag åker inte hem. Men däremot ser jag framemot att nästa helg åker jag och Älskling upp till Lindköping och hälsar på underbara Malin och Mathias. Och, Jag fyller år nästa onsdag! Det gäller att se det positiva i det jobbiga och blicka framåt.. annars blir det platt fall för min del.

hejhej


Lycklig individ

Igår var ingen bra idag. Idag är en bra dag.
 
På min lediga tisdag har jag suttit på bibblan från kl 10 till 16 och skrivit hemtenta. Det går bättre än väntat, en fråga av tre avklarade. Imorgon ska vi bara sitta med ett grupparbete och pula lite på det sista som ska kompletteras efter handledningen förra veckan. Sen mina vänner tar jag Helg och åker hem till Oskarshamn.  Alexander och jag ska gå på IKO- Växjö Lakers imon kväll. Träffa familj och njuta av att vara där jag vill vara. Jag är en lycklig individ.

Nu skriker min mage efter mat, bäst och mata den med potatis, köttbullar, brunsås, grönsaker och lingon.

Over and out!


7 november 2010

Känner att jag behöver skriva av mig lite.
Har haft en långhelg i underbara Oskarshamn, åkte hem redan i tisdags för att besöka tandläkarn två gånger. Jävligt glad att jag betalar sån där friskvård.
Förutom tandläkarn har jag umgåtts med kära vänner, inte så mycket familj den här gången men får ta igen de när jag åker hem nästa helg igen. IKEA har fått besök av mig och Alex så nu är vardagsrummet nästan helt klart, bara sovrumemt och köket kvar.

Den där kärleken kan vara väldigt jobbig och känslosam ibland. Våra stunder går upp och ner, mestadels är det bra men de mindre bra stunderna gör att jag mår så dåligt. Så dåligt att jag ibland funderar på om det verkligen är rätt, om man ska må dåligt när man är tillsammans med någon, ska man inte må bra och bara vara sådär lycklig..men samtidigt älskar jag Honom så otroligt mycket att det gör ont i mig, kan inte tänka mig ett liv utan Honom. Vi bråkar om småsaker och dessa småsaker blir till något stort och vi skriker och skäller på varandra, säger dumma saker som vi igentligen inte menar, allt blir för mycket och går överstyr. Igår var en sådan dag, innan vi skulle gå ut och träffa underbara kompisar rök vi ihop, jag blev jätte ledsen och ville skita i allt och alla, bara gå under jorden och gömma mig. Men tog mig i kragen och det blev en mycket trevlig kväll och vi lyckades hålla sams. Vill så gärna prata med Er om detta, om hur jag mår, men vet inte om jag orkar det, jag är världens känsligaste person och jag vet att det bara kommer bli en massa gråt. Men som sagt de där bra stunderna är de absolut bästa, vi har det så mysigt. Det är något jag inte vill bli av med.

Ni mina vänner, betyder mer än vad ni tror, utan er är jag ingenting.

RSS 2.0