Sool

Dagen har varit hur bra som helst. började med soling utanför emmas place och vi fortsatte sen med promenad runt i fina naturen här på campus. upp till ica för handling av grejjor till kvällens grillprojekt. nu ligger jag i sängen jag hos angelica och vi ska snart bege oss ner till emma. tror på en trevlig kväll i värmen med härliga människor. 

det känns bättre idag, hoppet finns kvar och det känns som jag kommer re ut detta iaf.

4 dagar kvar, sen ut i friheten!

grill nu!
/emmy johansson

30 maj

Usch fy fan vad jag inte orkar mer nu
har verkligen ingen ork kvar
snart klar med hemtenta
men känns som jag har hela kvar ändå

det är jobbiga tider nu och jag är depp
såhär depp har jag inte varit på länge
 
jag saknar alexander, jag vill ha honom hos mig nu
han kan få mig glad och tänka på annat

ikväll ska vi cykla till stan och lyssna på miss li
vi ska ha mysigt och jag ska försöka slappna av
men gråten är påväg hela tiden


/emmy johansson


Torsdag kväll

Dagarna går fort här i växjö. Endast en vecka kvar och sen får man njuta av sommaren på riktigt!

Fick hemtentan idag som jag och Angelica har suttit med hela dan, men nu är första delen skriven så de känns skönt. Blir även till att plugga imon också med tidigare nämda person. Blodpugging blir det också, haha ;)

Gick upp och överrsakade Johanna en stud efter bibblan och visst blev hon glader, glass och prat- det är vi bra på!

Nu är jag ganska trött så de måste bli sängen snart. hade önskat du var här och kunde hålla om mig göra mig sällskap i min stora säng. en vecka kvar tills vi ses, jag längtar!

puss & god natt
/emmy johansson

27 maj

Dagen har varit alldeles underbar. Inget plugg att tänka på en shopping tur på staden
Inhandlade mycket nytt till garderoben..kanske lite för mkt ;) men nöjder är jag iaf!
Middag och bakning med en styck Angelica, mycket trevligt häng har det blivit på sista tiden
och det tycker jag mycket om!

Sommaren kommer bestå mycket av att umgås med mina kära vänner, kommer bli så underbart =) 
 
så långt bort men ändå så nära
vill vara hos dig nu och hela tiden

håller med Fiffi om hemlängtan, saknar massor.  

god natten
/emmy johansson    

 sometimes i feel so bad, and thats because of you.

Pluggardag

Nu sitter jag här på Bibblan och är ganska slut, både i händerna och huvudet.
Har suttit här sen klockan 3 tillsammans med Angelica men hon gick vid 7 så då blev jag ensam
Har nu iaf gjort klart allt som ska vara inne på fredag så nu behöver jag inte röra en fena imon för då ska vi in till stan och gå lite i goa affärerna som finns här i Växjö, det är annat än i lilla Osket de ;)
Glädjen är inte långvarig för på torsdag får jag en hemtenta som ska va klar 4 juni, sista dan i skolan, men jag har intalat mig själv att ge gärnet nu sista vecken för sen är det lov på riktigt i några månader!! underbart =)

Har inte så jätte stora planer på sommarn..
Midsommar är iaf planerad då vi lämnar fastlandet och drar mot Gotland, kommer blir helt underbart!
Sommarjobb är ännu oklart men jag går och väntar på besked, eventuellt inom älderomsorgen. Hoppas på de för pengar behövs alltid, speciellt nu när man är fattig student ;)

Självkart ska jag umgås så mycket jag bara kan med min kära pojk =)


ha de gött!

/emmy johansson


26 maj

Idag är det jobbigt, saknar dig


Saknar dig.

Idag var första dagen i skolan efter vfun. Lite rörelse på morgonkvisten är segt men nu är den gjord och nu väntar det super roliga som jag har framför mig hela veckan- PLUGG inna jag kan ta sommarlov. Ska sitta lite själv nu hemma och sen gå till Bibblan med Angelica. Vi ska även bege oss till Willys för lite handling, det behövs för det är näst intill tomt i mitt kylskåp.

Helgen har spenderats med den bästa :) massa mys hela helgen. nu trivs jag som allra bäst. att vara nykär är blad det bästa som finns. saknar dig.

nu tillbaka till böckerna.

/emmy johansson

090521

idag är jag på toppenhumör. beror nog mycket på gårdagen och alla andra dagar som har varit intensiva med långa telefonsamtal, saknanden och happyness. när nåt sånt här händer i livet kan man inte sluta le och man känner sig gladre än någonsin. im so happy.

Ikväll blir det mycket av detta
många glada miner och vi peppar för imon


/emmy johansson


I feel good.

Endast en dag kvar av praktiken, onsdag är sista dan sen tillbaks till skolan
3 veckor kvar av plugget sen tar vi lov!
Imon ska vi spela lite fotboll, endast 4 tjejlag men ska ändå blir kul och lira lite boll igen.
Plugg står även på schemat innan det blir hemfärd igen..
Det känns bra, mycket bra. jag trivs i ditt sällskap.
ont i magen och ingen matlust, jag mår bra. 

god natt
/emmy johansson


Sysselsättning på praktiken


Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska bli halv 4 för då får jag gå hem, lr till bussen iaf. Har precis varit med på ett utvecklingssamtal vilket är lärorikt när jag sen ska ha egna i framtiden.  Jag får vara med på mer och mer grejer och ta mer ansvar vilket är himla kul. Jag känner verkligen att detta är helt rätt och jag brinner för att gå till jobbet varje morgon( hade varit skönt att slippa pendlingen och de tidiga månarna) så jag är helnöjder.
Min handledare Anna har gjort mina stunder här i Ljungby till de absolut bästa, en bättre handledare hade jag inte kunna tänka mig.  Hon har själv pluggat på växjö universitet och vet ungefär hur jag har det och jag har mycket gemensamt med henne även att hon är ett antal år äldre än mig, haha. Hon ställer alltid upp och pratar mycket med mig och får mig att känna mig delaktig i deras personalgäng.  Danke säger jag till henne =)

Årsmötet/styrelsemötet igår med VK var bra fast mycket information att ta in och mycket att eftersträva. Men fick ändå den posten jag ville, Aktivitetsposten tillsammans med Tobias som också är helt ny inom styrelsen vilket är skönt så att jag slipper känna mig helt ny och helt borta i arbetet, iaf de första veckorna kommer det nog kännas som man inte riktigt hänger med men jag antar att jag kommer komma in det mer och mer. Ikväll blir det kick out/ kick in för både gamla och nya medlemmar. Grillning och hemliga lekar står på chemat. Ser fram emot två aktiva terminer tillsammas med Vk då man absolut kommer in MER i det riktiga studentlivet som jag alltid har velat.

Imon är det fredag vilket betyder mys och grillning i p-vik med några trevliga människor. mycket mys i helgen, glad i magen =)

Nu är rasten slut och det blev en väldigt lång blogg idag men hade mycket som jag ville få ur mig, så hoppas inte jag tråkade ut er allt för mycket.  Barnen kallar..så back to work!

/emmy johansson

3 dagar

Hej gott folk! Vilken jävla konstig natt/morgon vi har haft, inte mkt sömn för oss men vi håller humöret uppe =) 
Sova på bussar är så himla skönt och det gör jag varje dag nu när jag styr min kosa mot Ljungby, bussen som avgår 6.50 från stationen är seg men med lite sömn går allt mkt fortare, sen följer en 25 min lång promenad mot Rydgatans förskola, likaså på eftermidagen en 25 min lång promenad ut till stora vägen och sen sova lite till på bussen för att sedan ta bussen från stationen ut till campus. Undrar om jag är trött när jag kommer hem? Jo, det vill jag lova! Jag kämpar på!

Ikväll blir det till att sola =) 

Bara 3 dagar kvar nu, det går fort!

Nu måste jag ta tag i lite VFU-uppgifter och planera lite inför morgondagen.


5 maj

Grattis till dig idag =) nu har jag fått tillbaka hoppet och jag är gladare än gladast, saknar dig gör jag också och det ända negativa är det där omtalade avståndet, men är viljan tillräckligt stark så tror jag på det.

Veckan har och kommer att bestå av Tentaplugg, fetångest och åter ångest, vill bara att de ska bli lördag så man kan slappna av och sova ordentligt om nätterna.

Fördomar och rykten är skit, jag hatar det!

/emmy johansson


2 maj

Hemkommen från ett stadsbesök med Malin och Lina med go frulle/mat på kaffe huset.
Penny lilla bara växer och blir stor, Lindköpingsnapp, det börjar tidigt!

Ordens meningar, betyder mer än vad ni tror.

Ikväll blir det grillet hos Snuset, trivsel på mycket hög nivå =) 

Det gör ont i mig, vill vara hos dig som förrut, massa saknad  
Det finns så mkt jag vill säga och göra men hoppet har förmodligen försvunnit
Fyra månader har passerat och jag känner mig fortfarande lika tom och sorgsen
Jag vill inte vara själv om att fösöka, jag behöver ditt stöd. Är det ens värt att försöka igen?

/emmy johansson 
 

Dränkt i champange

Korkade upp första cidern vid 10 på morgonen och fortsatte med Valborgskampen med bla såpa race och äggkastning. Solen gassade härligt och röd som en tomat är jag nu på axlar och armar, men de gillar vi!Inköp av några Allkårsfestivalbiljetter hanns det med innan det var dags att dra sig mot Stallarna där den "riktiga festen" började. Fan vilket drag de va, fulla och goa som vi va, alla köpte champangeflaskor och inväntade alla tills det ropades ut i högtalarna: NU KÖR VI!! Champange i håret, ögonen, kläderna, innanför kläderna, skorna och ja.. jag bara skrattade och sjöng för fulla muggar =)  haha det va bland de roligaste jag gjort på länge! Dock va jag inte lika pepp på mellanfesten och festen på kvällen så det blev tidig hemgång för mig men de va skönt för idag vaknade jag pigg och glad utan känslan av att vara bakfull =D (bilder kommer snart )

Jag befinner mig nu i Oskarshamn för de som inte vet de =)

Nervositeten smyger sig på..tätt inpå!
/emmy johansson
 


RSS 2.0