Hej

..jag heter Emmy Johansson och är 21 år gammal..så lyder början på mitt personliga brev jag skrev idag. Både CV och personligt brev blev klart idag. Åker hem till Osket imon och på fredag är min tanke att åka runt till lite olika förskolor och höra mig för om jobb. Tror att jag har ett säkert sommarjobb om jag kontaktar Zafiren men känner att jag vill få in en fot inom barnomsorgen nu.

Solade solarie idag för första gången på dunder länge, gav faktiskt resultat, färg i fejjat och lite på kroppa. Bra där!

Delkurs 1 av 4 avslutas på fredag med inlämning av svensk hemtenta. Den är jag klar med. Dags att börja ladda inför ny kurs med nya möjligheter ;) oj vad positiv jag vart.

Nejmene.. på återseende kära vänner. (ni få som läser :P).

Zumba

Har idag testat Zumba som träningsform och jeej vad det passade mig som handen i handsken. Under hela passet smålog jag för mig själv och kände hur kul de va hela tiden. Får absolut bli en favorit i repris på måndag.

Förövtigt så rullar skolan på, haft första redovisningen idag. Vi gjorde en photostoryfilm med matteinslag. Aa typ.

Tenta på fredag också, och sen kommer min käraste. Jaa..hade inte så mycket mer på hjärtat idag.


Hej!

Uppdaterar mig lite, inte för att det är så många som är inne och läser min blogg, men för er som tar er tid och är intresserade av vad som händer och sker i mitt lilla liv.

Jag börjar verkligen räkna ner månaderna och dagarna som är kvar av mitt pluggande. Längtar sjukt mycket efter en vardag hemma i oskarshamn igen, sambolivet och inga krav som ställs på en. Nu den senaste tiden har allt verkligen känns hur bra som helst, Vi har fungerat och jag har svävat på moln i stort sett hela tiden. Upptäckten av att man har det så himla bra och kärleken från min käraste gör mig alldeles lycklig i hela kroppen.
Jag kan absolut inte vara utan Honom, inte äns mer än en vecka, jag måste åka hem nu till helgen igen, jag är såå kääär.

Skolan då.. jo de rullar väl på. Var på förskolan idag och hade en liten mattelek med de små liven, ska sätta ihop dokumentationen i photostory vilket är mer kul och spännande än jag hade trott från början. Svenskadelen som vi håller på med kan jag spyy på, fan va det är boring! Mattetenta nästa fredag, låter kanske avancerat, men man får tänka att det är på väldigt låg nivå som vi håller på med, ska trots allt jobba med små liv framöver.

Åker som sagt hem på fredag..
Igen
:)

Kram på er.

RSS 2.0