VÄXJÖ

Flyttade till denna underbart vackra stad i lördags, Växjö
Mamma, Mats och Bror
min var det som var med mig och hjälpte mig med allt
Det blev att åka tidigt på morgonen för att hinna med allt
När vi äntlgien var framme vid lägenheten där jag ska tillbringa den första tiden av mitt studerande, var det bara att lasta in alla möbler och flyttlkartonger i lägenheten.
Medans männen fixade ihop möbler och hyllor och allt vad det var så fixad mamma och jag lite i köket
Det kändes lite specielt att alla var där för att hjälpa mig att flytta, till min allra första lägenhet.
Vi fick efter många timmars slit med möblerign, uppsättning av hyllor och tavlor och allt sånt lägenheten vädigt fin och jag är otroligt nöjd med resultatet. 

Nu har jag bott här i två dagar och det känns än så länge väldigt bra
Första natten helt ensam, jag överlevde den! Men det kändes konstigt att gå och lägga sig och veta att man från och med nu ska klara sig på egen hand, utan en mamma som tjatar på en om allt och inget!

Igår söndag fick jag väldigt fint besök av en viss Malin "Snus" Magnuson 
Fick en fin inflyttnings blomma som placerades i vardagsrummet, det var även min första blomma i lägenheten.

Idag måndag har vi kollat in skolan och området och alla jävla miljoner hus som man ska hålla reda på, kommer nog gå vilse ett antal gånger! Sen tog vi en tripp in till Centrum, gick och kollade i lite affärer, sen begav vi oss till Blomsterlandet och hittade tre fina blommor till lägenheten. Vi undersökte sedan Telleborgscentrum och där inne på ica köpte vi lite lingon och godis. Efter alla våra turer hit och dit blev vi hungriga så vi åkte in till Centrum igen och åt Pizza på nån god Pizzeria där. Mätta och belåtna ville jag gärna in på Gina och kolla lite kläder, hittade en klänning och två tröjor, jag som inte skulle köpa nåt och spara mina pengar. Aja, nu ska det sparas! Klockan började dra sig mot eftermiddan och då skulle Malin åka hemmåt till lilla O-hamn. Det kändes skönt att ha Malin hos mig så det inte blev så ensamt, men det måste jag ju vänja mig vid nu, ush, el ja de kan faktist va skönt och va lite ensam också!
 
Nu sitter jag här själv med musiken i bakgrunden och bara tar det lugnt. Känner inte så många här i Växjö, el ingen typ men det ska snart ändras på! Har fått lite kontakt med en person, så helt ensam är jag ju inte!  Sen har jag ju min "sambo" i andra delen av lägenheten men han är inte mycket att komma med. Han är mest dräggig! Men han är en trevlig prick!

Ha de bra så ses vi snart
tycker om mina vänner otroligt mycket<3

PUSS


RSS 2.0